Velkommen til Friggafantasy.dk
 
Mit navn er Pernille Frigga Kragkær og er stifter af Friggafantasy.dk. Mit hoved er fuldstændig proppet med sjove ideer, kreative ting og nye designs. Alle mine ideer kan OVERHOVEDET ikke nå at "komme ud", så herinde får du lov til at træde ind i en webshop, hvor du finder kreative ideer til dit eget håndarbejde.
 
Jeg forsøger, at videregive de mange ideer, jeg har, selvom det kun er en brøkdel der når det. Så jeg håber, du får en super fin oplevelse, og vil støtte mig, det du kan.  Ideerne er den MASSER af, så der kommer flere og flere til, så du er velkommen til at tilmelde nyhedsbrevet for at få al informationen. 
 
Friggafantasy.dk findes også på facebook, hvor hverdagsideerne kommer på, så giv mig et like derinde, og få inspiration til dine sysler. 
 
Jeg har fysisk butik i Sæby - Vestergade 14. Der finder du masser af spændende kreative ting - garn - færdige smykker - accessories og beklædning. Der er ikke smykkematerialer i butikken, så dem er du nødt til at se på webshoppen. 
 
Kan du have den bedste kreative dag. 
Pernille Frigga Kragkær

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort